#munkarhula-valokuvakilpailu

 
 

Säännöt

1. #munkarhula-valokuvakilpailun järjestävät Kotkan Kauppatie ry, Karhulalainen-lehti, Kotkan kaupunki ja Karhulan Teollisuuspuisto ry (myöhemmin järjestäjät). Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin positiivisia asioita Karhulasta. Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun yhdellä kuvalla. Voittajakuva valitaan tuomariston ja yleisöäänien perusteella. Tuomaristoon kuuluvati valokuvaaja Juha Metso, Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö, Karhulalainen-lehden päätoimittaja Eija Anttila ja Kotkan Kauppatie ry:n toiminnanjohtaja Samuli Kansa.

2. Kilpailuun voi osallistua 20.3.-20.8.2019 välisenä aikana.

3. Kilpailukuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Alle 18-vuotiailta kuvissa esiintyviltä pitää olla vanhempien suostumus. Kuva ei saa rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Järjestäjillä on oikeus poistaa sopimattomat kuvat.

4. Kilpailukuva lähetään sähköpostilla osoitteeseen info@kotkankauppatie.fi. Viestin aiheeksi tulee kirjoittaa #munkarhula ja viestiosaan kuvan nimi, kuvaajan nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot.

5. Kilpailukuvat tulee lähettää JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina (pitkä sivu 1600 pikseliä, resoluutio 72 dpi). Järjestäjä pyytää tarvittaessa näyttelyyn valituista kuvista korkearesoluutiokuvat.

6. Tuomariston ja yleisöäänestyksen suosikkikuvista järjestetään näyttely alkusyksyllä. Näyttelyyn valittujen kuvien kuvaajilta pyydetään erikseen kirjallinen kuvaus kilpailukuvastaan näyttelyyn.   

7. Kilpailun järjestäjillä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omassa viestinnässään (internet, mainonta, sosiaalinen media jne.) ja näyttelyssä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

8. Kilpailun voittaja selviää tuomariston ja yleisöäänestyksen äänien perusteella. Yleisöäänestyksen äänet vastaavat yhtä tuomariääntä. Kuvista valitaan parhaat elokuun aikana. Yleisöäänestys on munkarhula Facebook-sivuilla ja Kat’s Cafessa, Vesivallinaukio 10.  

Kilpailun voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla valitsemaansa Kotkan Kauppatie ry:n jäsenyritykseen.

9. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Nämä kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Lähettämällä kuvan sähköpostitse #munkarhula-otsikolla kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

10. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Kotkan Kauppatie ry
Sähköposti: info@kotkankauppatie.fi
www-osoite: http://www.kotkankauppatie.fi/

Rekisterin tietosisältö: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot ja valokuva.

Tietolähteet:
Kilpailuosoitteeseen lähetetyt #munkarhula-otsikolla saapuneet sähköpostit. Äänestykseen osallistuvien tiedot eri kanavista.

Rekisterin tarkoitus:
Tietoja käytetään #munkarhula-valokuvakilpailussa voittajalle ja näyttelyyn päässeiden osallistujien tiedottamiseen sekä äänestykseen osallistuneiden arvontaan ja voittajalle tiedottamiseen

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

 
 
vesitorni.jpg