PUOTIPÄIVÄT KOKO LOKAKUUN

Puotipäivät on kotkalaisten kivijalkayritysten oma kampanjakuukausi, jonka aikana haluamme rohkaista kaikkia tutustumaan paikallisiin kivijalkayrityksiin ja yrittäjiin. Poikkea puodissa, tee löytöjä, tutustu monipuoliseen tarjontaan ja palveluihin, seikkaile ympäri Kotkaa ja ihastu paikallisesti! Puotipäivissä on mukana 60 paikallista yritystä. Tutustu liikkeisiin www.puotipaivat.fi! Puotipäivien aikana liikkeissä erinomaisia tarjouksia. Liikkeissä on jaossa kaikkien liikkeiden tarjoukset sisältäviä tarjouskuponkivihkoja. Hae vihko itsellesi ja hyödynnä tarjoukset! 

Ollaan ylpeitä Kotkasta!

Ympäristö, asukkaat ja paikalliset yritykset tekevät kaupungistamme uniikin. Kivijalkayrityksillä, kahviloilla ja ravintoloilla on erityisen tärkeä rooli kaupunkikulttuurin kehittymisessä.

Tuetaan paikallista!

Jo pienelläkin kulutusmuutoksella on suuri merkitys alueen hyvinvointiin! Kampanjan teemoja ovat Eläköön paikallinen, Valinnoilla on väliä, Miä sydän Kotka - Sijoita seutuun ja Ihastu paikalliseen.