Kiitos Puotipäivistä!

Puotipäivät-kampanjaa vietettiin Kotkassa toista kertaa koko lokakuun ajan. Mukana oli 60 (35 vuonna 2015) yritystä ympäri Kotkaa.

Uutuutena liikkeissä oli jaossa lehtiä, joissa on jokaisen yrityksen tarjous. Tarjouslehden tarjoukset ja suuri osa kaupunkilehti Ankkurissa olleista tarjouksista ovat voimassa vuoden 2016 loppuun asti.

Kotkan Kauppatie ry:n toiminnanjohtajan Samuli Kansan mukaan kampanja sai paljon positiivista julkisuutta. Kampanjan aikana tuli paljon yhteydenottoja, joissa yritykset toivoivat voivansa osallistua kampanjaan ensi vuonna. Kansa haluaa kiittää kaikkia Puotipäivät-kampanjaan osallistuneita puoteja, asiakkaita sekä kampanjan kummeina toimineita tahoja: kaupunkilehti Ankkuri, Oma Säästöpankki, OmaKodit, Cursor ja Iskelmä.

Puotipäivät-kampanjakuukausi päättyi hyvissä tunnelmissa ja missio kotkalaisen kaupallisuuden edistämiseksi jatkuu. Puotipäivät-teema tuodaan esille seuraavan kerran Black Fridayna eli 25.11.2016.

Puotipäivät-liikkeet ja Kotkan Kauppatie ry toivottavat kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi myös jouluostoksille paikallisiin liikkeisiin! Eläköön paikallinen!