Avain Jouluun -tunnustus Tanssikoulu Vikmanille

Kotkan Kauppatie ry on vuodesta 2009 asti jakanut vuosittain Avain Jouluun –tunnustuksen. Tunnustus jaetaan positiivisesta asenteesta, hyvän mielen tuottamisesta tai tunnelmasta henkilölle tai yhteisölle. Tunnustuksen merkkinä toimii takoraudasta tehty puoli metriä pitkä jouluavain, jonka on tehnyt seppä Antti Liakka. Avain toimii kiertopalkintona.

 

Tunnustuksen ovat aiemmin saaneet:

2009 Henry Lindelöf
2010 Maritta Pellava
2011 Michael Baumberger

2012 Kotkan ja Karhulan Latu
2013 Marko Knuuttila
2014 Martti Jussi-Pekka
2015 Kotkan Nuorkauppakamari

 Avain Jouluun -tunnustus annetaan vuonna 2016 Tanssikoulu Vikmanille.

Tanssikoulu Vikman on perheyrityksenä toimiva yksityinen tanssikoulu, jossa pääopettajina toimivat Mikko, Katri ja Emma Vikman. Tanssikoulun päämääränä on antaa asiakkailleen uusia elämyksiä, nautintoja, tanssin iloa ja onnistumisen kokemuksia.

Avain Jouluun -tunnustus haluttiin antaa Tanssikoulu Vikmanille heidän monivuotisesta sekä monipuolisesta joulu-ja tanssiohjelmistostaan. Vikmanit luovat ihastuttavaa joulutunnelmaa tanssin kautta mm. joulunavaustapahtumissa ja suosituissa joulunäytöksissä.

Tanssikoulun tanssitaiteesta pääsee vuosittain nauttimaan lukuisat kaupunkilaiset.

 Avain Jouluun – tunnustus jaetiin lauantaina 26.11. Kotkan joulunavauksen yhteydessä Kotkan kauppatorilla.