Ilmoittaudu mukaan Keskustan Meripäiväliikkeet -kampanjaan!

Ilmoita yrityksesi mukaan Keskustan Meripäiväliikkeeksi! Kotkan Meripäivät ovat Suomen suurin merikarnevaali, joka kerää vuosittain 200 000 kävijää neljän päivän ajaksi Kotkaan. Meripäiväliikkeet-kampanja tuo esille Kotkan keskustan runsasta palvelutarjontaa ja erikoisliikkeitä. Kampanja-aika on 18.7. – 31.7.2016.

OSALLISTUMINEN
Maksutonta. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki Kotkansaarella toimivat liikkeet. Meripäiväliikkeet ovat avoinna Meripäivien aikana to-pe klo 19 ja la klo 15 asti. Kampanja toteutetaan, kun 15 liikettä ilmoittautuu mukaan. Ilmoittautumiset 15.4 mennessä.

TEHDÄÄN KAMPANJA YHDESSÄ
Meripäiväliikkeet-kampanja on tarkoitus kehittää valmiiksi yhdessä mukaan lähtevien yritysten kanssa. Kampanja voi sisältää liikkeiden halutessa maksullisia lisäosia kuten yhteistä mediamainontaa, myymäläsomisteita jne.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Meripäiväliikkeet kampanjan toteuttavat yhteistyössä keskustan liikkeiden kanssa Kotkan Kauppatie ry ja Kotkan Meripäivät. Tilaa kampanjaesite info@kotkankauppatie.fi,
044-344 0182.