#munkotka-valokuvakilpailu

Kotkan Kauppatie ry järjestää #munkotka-valokuvakilpailun osana 10-vuotisjuhlavuottaan. Kilpailun avulla halutaan järjestää kotkalaisille sekä vieraileville turisteille mahdollisuus nähdä Kotkaa myös ”toisten silmin”. Tarkoituksena on tuoda esille Kotkasta positiivista ja persoonallista näkökulmaaVoittajakuvan valintaan osallistuu yleisöäänien lisäksi tuomaristo, jossa jäseninä on mm. valokuvaaja Sofia Virtanen, Kotkan Kauppatie ry:n toiminnanjohtaja Samuli Kansa ja maineikas kotkalainen valokuvaaja Jere Hietala. Puheenjohtajana tuomaristossa toimii Sofia Virtanen, joka on ollut suunnittelemassa kilpailua.

Tutustu kilpailun sääntöihin ja osallistu!

#munkotka-valokuvakilpailun säännöt

1. #munkotka-valokuvakilpailun järjestää Kotkan Kauppatie ry (myöhemmin järjestäjä). Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin positiivisia asioita Kotkasta kotkalaisten silmin. Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun yhdellä kuvalla. Voittajakuva valitaan tuomariston ja yleisöäänien perusteella. Tuomariston puheenjohtajana toimii valokuvaaja Sofia Virtanen.

2. Kilpailuun voi osallistua 20.5.-10.8.2016 välisenä aikana (osallistumisaikaa on jatkettu).

3. Kilpailukuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Alle 18-vuotiailta kuvissa esiintyviltä pitää olla vanhempien suostumus. Kuva ei saa rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sopimattomat kuvat.

4. Kilpailukuva lähetään sähköpostilla osoitteeseen munkotka(@)kotkankauppatie.fi. Viestin aiheeksi tulee kirjoittaa #munkotka ja viestiosaan kuvan nimi, kuvaajan nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot.

5. Kilpailukuvat tulee lähettää JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina (pitkä sivu 1600 pikseliä, resoluutio 72 dpi). Järjestäjä pyytää tarvittaessa näyttelyyn valituista kuvista korkearesoluutiokuvat.

6. Tuomariston ja yleisöäänestyksen suosikkikuvista järjestetään näyttely 10.9.2016 alkaen. Näyttelyyn valittujen kuvien kuvaajilta pyydetään erikseen kirjallinen kuvaus kilpailukuvastaan näyttelyyn.   

7. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omassa viestinnässään (internet, mainonta, sosiaalinen media jne.) ja näyttelyssä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

8. Kilpailun voittaja selviää tuomariston ja yleisöäänestyksen äänien perusteella. Yleisöäänestyksen äänet vastaavat yhtä tuomariääntä. Yleisöäänestys on #munkotka Facebook-sivuilla 20.8.2016 asti. Voittajakuva julkaistaan 9.-10.9.2016 Fashion NIght –tapahtuman yhteydessä.

9. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 200 euron lahjakortin valitsemaansa Kotkan Kauppatie ry:n jäsenyritykseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi ja se tulee lunastaa vuoden 2016 aikana. Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Kotkan Kauppatien netti- ja facebook-sivuilla.

10. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Nämä kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Lähettämällä kuvan sähköpostitse #munkotka-otsikolla kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

11. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Kotkan Kauppatie ry
Sähköposti: info(@)kotkankauppatie.fi
www-osoite: http://www.kotkankauppatie.fi/

Rekisterin tietosisältö: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot ja valokuva.

Tietolähteet:
Kilpailuosoitteeseen lähetetyt #munkotka-otsikolla saapuneet sähköpostit.

Rekisterin tarkoitus:
Tietoja käytetään Kotkan Kauppatie ry:n #munkotka-valokuvakilpailussa: voittajalle ja näyttelyyn päässeiden osallistujien tiedottaminen.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.