Kotkan superviikon tekevät kotkalaiset yhdessä

Kotkaan on tulossa varsinainen superviikko 10.–17.7.2017, jolloin kaupunkiin saapuu satojatuhansia vieraita Suomesta ja ulkomailta:

  • ma 10.7. saapuu italialaisen varustamon noin 3000 hengen laiva päiväristeilylle Hietaseen tai Mussaloon. Risteilyvieraat kuljetetaan satamasta kaupunkiin tai retkille.
  • ke - su 12. –16.7. Kotkan Meripäivät Kantasatamassa
  • to - su 13.–16.7. The Tall Ships Races purjelaivatapahtuma Kantasatamassa. Tapahtumaan odotetaan tulevan noin 2500 purjehtijaa ja yli 100 alusta jopa 20 maasta.
  • ma 17.7. saapuu italialaisen varustamon noin 3000 hengen laiva päiväristeilylle Hietaseen tai Mussaloon (risteilyvieraat kuljetetaan kaupunkiin tai retkille).
  • Lisäksi viikon aikana järjestetään *ship start up -festivaali nuorille yrittäjille 11.–13.7. Siihen on tulossa satoja nuoria startup-yrittäjiä ja mentoreita ympäri maailman.

Kaupunginjohtaja Henry Lindelöf kannustaa kaikkia kaupunkilaisia tekemään viikosta ikimuistoisen – ja tekemään yhdessä työtä sen eteen, että kaupunki on vetovoimainen myös jatkossa!

Kotkan Kauppatie ry tarjoaa yrityksille erilaisia #enjoykotka-mainospaketteja, joiden avulla yritykset pääsevät mukaan luomaan palvelevaa ja viihtyisää tapahtumaviikkoa.

Paketteihin kuuluu esimerkiksi julistepohjia, lippusiimaa tai isoja beach flag -lippuja. Suurimmissa paketeissa on mukana pääsy kansijuhlaan The Tall Ships Races -tapahtumaan osallistuvalle laivalle. Paketit tulevat myyntiin pian.

Lisätietoja: Kotkan Kauppatie ry toiminnanjohtaja Samuli Kansa, p. 044 344 0382, samuli.kansa(@)kotkankauppatie.fi

Lue lisää superviikosta ja tutustu #enjoykotka-paketteihin!