MATKUSTA PIPARILLA

Tule joulunavaustapahtumiin joulupiparilla

Kotkan paikallisliikenteessä voi maksaa bussimatkan joulupiparilla kahtena jouluavauslauantaina klo 6-18 välisenä aikana. Kampanja on voimassa lauantaina 18.11., jolloin mm. Karhulassa vietetään joulunavausta ja Prisman kuusi saa juhlavan jouluvalaistuksen sekä 25.11., jolloin joulunavausta voi saapua juhlimaan Kotkan keskustaan sekä samalla ihailla vaikka torin upeaa jouluvalaistusta sekä Keskuskadun lehmuskujan maineikasta himmelikujaa. Kampanja on voimassa molempina päivinä klo 6-18 ja koskee Waltti-liikennettä, ei siis esim. kaukovuoroja.

Kotkan Kauppatie ry:n toiminnanjohtaja Samuli Kansa esitti Kotkan kaupungin liikennepäällikkö Simo Virtaselle idean bussimatkan maksamisesta joulupiparilla Kotkassa. Virtanen innostui ideasta ja nyt se toteutetaan kahtena peräkkäisenä lauantaina. Tarkoituksena on luoda hyvää joulumieltä ja mahdollistaa kaikkien liikkuminen kaupungissa. Samalla halutaan tuoda esille ympäristöystävällisempää joukkoliikennettä ja mahdollistaa kaikille pääsyn joulunavaustapahtumiin. Kotkan kaupunki tarjoaa tämän edun kaupunkilaisille. Idea bussimatkan maksamisesta joulupiparilla on ollut aiemmin käytössä ainakin Matkahuollolla.  

Mikä tahansa pipari ei käy, maksuvälineenä käy vain joulupipari. Piparia ei tarvitse koristella, mutta koristeltu pipari ilahduttaa enemmän. Meno-paluun tarvitaan tietysti 2 piparia. Piparilla ei saa vaihto-oikeutta.

joulupiparimainos.jpg