Maksuton pysäköinti 1.12.2018 ja Piparilla bussiin -kampanja

Kotkassa saa pysäköidä maksutta joulunavauspäivänä 1.12.2018. Pysäköintikampanja on osa Kotkan joulunavausta kuten myös Piparilla bussiin –tempaus, joka mahdollistaa kulkemisen paikallisbusseilla joulupiparilla Karhulan joulunavauspäivänä 24.11. sekä 1.12.2018 klo 6-18 välisenä aikana. Kotkan Kauppatien jouluisat kampanjat Piparilla bussiin sekä Maksuton pysäköinti ovat oivallisia tapoja luoda positiivista fiilistä kaupunkiin ja kaupunkilaisille. Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Samuli Kansa kiittää Kotkan kaupunkia kampanjoiden mahdollistamisesta ja Kotkan positiivisen imagon edistämisestä.

 

Kampanjoilla halutaan tuoda esille ympäristöystävällisempää joukkoliikennettä ja mahdollistaa kaikille pääsyn joulunavaustapahtumiin. Kampanjoiden toivotaan edistävän kaupunkilaisen halukkuutta keskittää jouluostoksiansa paikallisesti, samalla nauttien iloisesta ohjelmasta.

 

Kauppakeskus Pasaatin Toriparkissa voi pysäköidä veloituksetta joulukuussa lauantaisin ja sunnuntaisin 23.12.2018 asti.