Puotipäivät 7.-17.3.2018

Puotipäivät-kampanjaa vietetään Kotkassa neljättä kertaa, ensimmäistä kertaa keväällä. Kampanja on voimassa 7.-17.3.2018. Mukana on tälläkin kertaa mukava määrä yrityksiä eri puolilta Kotkaa.

Nyt viimeistään kannattaa tutustua Puotipäivät-liikkeisiin, sillä osallistuvissa liikkeissä voi osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. Kerro myös myyjälle kampanjan tunnuslause ”Ihastu paikalliseen”, niin saatat saada pienen yllätyksen.

Kaikki osallistuvat liikkeet löytyvät Puotipäivät-sivulta, www.puotipaivat.fi. Puotipäivät löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/puotipaivat

Kampanjan teemana on tänäkin vuonna tärkeä henkilökohtainen viesti, Ihastu paikalliseen!

Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Samuli Kansa kertoo, että kampanja on otettu vuosittain mahtavasti vastaan kaupunkilaisten sekä turistien puolelta. Kampanjan keskeisiä tavoitteita ovat positiivinen vuorovaikutus yrittäjien ja kaupunkilaisten välillä, sekä meidän upean kaupungin moninaisuuden korostaminen yritysten näkökulmasta. Kansa muistuttaa myös, että antamalla palautetta yrittäjille rakentavasti, pystyvät he kehittämään palveluitaan asiakkaiden haluamaan suuntaan ja näin pystytään pitämään rikas tarjonta monipuolisia yrityksiä kaupunkimme elinvoimaisuuden edistäjinä.

Puotipäivät-liikkeet ja Kotkan Kauppatie ry toivottavat kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi ostoksille paikallisiin liikkeisiin!

Ihastu paikalliseen!

 

kaikkilogot2018.jpg