Puotipäivät

Puotipäivät-kampanjaa vietetään Kotkassa seitsemättä kertaa. Kampanja on tällä kertaa reilun viikon mittainen 2.-12.10.2019.

 

Puotipäivät-liikkeissä voi taas osallistua lahjakorttien ja tuotepalkintojen arvontaan sekä hyödyntää monipuolisia Puotipäivät-tarjouksia.

 

Syksyn kampanjan kuumimpana uutuutena on tunnelmallisessa syysillassa perjantaina 11.10. vietettävä Ilta Puodeissa -tapahtuma. Iltaan osallistuvissa puodeista on runsaasti erilaista ohjelmaa ja tarjouksia. Puodit ovat avoinna klo 21 asti. Ilta Puodeissa -ohjelmasta löytyy mm. syksyinen kakkubuffetti, livemusiikkia á la Tessa Luode, hattaraa, monenlaisia esittelyitä eläinten ystäville, Slaavilaiset iltamat livemusiikilla, pikakampauksia, iltamat kierrätettyjen merkkivaatteiden ja sisustuksen parissa, Tarot tulkintaa, kuntoilua ja Pia Positiven stailausta.

 

Kampanjan toivotaan saavuttavan isoa huomiota kaupungin elinvoimalle tärkeitä kivijalkamyymälöitä sekä pienyrityksiä kohtaan. Kampanjoinnilla pyritään lisäämään myös yrittäjien yhteistyötä sekä yhteisöllisyyttä. Yrittäjät toivovat Puotipäivät-kampanjan sekä Ilta Puodeissa -tapahtuman saavan kaupunkilaisia ostoksille ja tutustumaan persoonallisiin liikkeisiin. Tapahtumapäivän pidennetyn aukioloajan, klo 21 saakka, toivotaan palvelevan erityisesti asiakkaita, joilla on hankala päästä ostoksille tavallisina aukioloaikoina tai jotka haluavat muutoin aloittaa viikonlopun vieton erityisen kivassa fiiliksessä, kampanjan tuottaja Samuli Kansa Kauppatieltä kertoo.

 

Kaikki osallistuvat liikkeet ja Ilta Puodeissa -ohjelmatiedot löytyvät Puotipäivät-sivulta, www.puotipaivat.fi. Kampanjaa kannattaa seurata Facebookista: www.facebook.com/puotipaivat ja Instagramista kotkanpuotipaivat.

 

Puotipäivät 2019 –yritykset:

Bloom, California, Eläintarvikeliike Tottakai, Erkan Bistro & Restaurant, Herkkukauppa Praliini, Hieronta- ja Hyvinvointi Erja Mettinen, Hyväntuulen Kuntoklubi, Meritornin hoitohuone - jalkaterapeutit Mia Markkula ja Pia Peltonen, Miss Moneypenny, Johanna D'Art Lifestyle, Kahvila-konditoria Hygge, KAT'S Cafe, Keittiötarvikepuoti Purnukka, Konditoria COCO, Kotkan Kosmetiikkakeskus, Kukkakauppa Linnea, Kuva Salonen, Kymenmatkat, Moliendo Café, Painotalo Westman, Pilke Optiikka, Ravintola Wanha Fiskari, Salon Eijaliisa, Studio CutPoint ja Tamburiini.