Sutela Action 26.5.2018

Sutela Action Kotkan Prismalla tarjoaa runsaasti toiminnallisia pisteitä ja näytöksiä lauantaina 26.5.2018 klo 10-15. Kymen Seudun Osuuskaupan ja Kotkan Kauppatien järjestämässä tapahtumassa on kartingia, polkuautoilua, parkouria, BMX-pyöräilyä, toiminnallisia pisteitä, kilpailuja, kasvomaalausta plus kaikkea muuta mukavaa. ”Tapahtuma on toteutettu viihdyttämään koko perhettä ja vauhdista kiinnostunutta yleisöä. Action-päivässä pääsee tapaamaan paikallisia urheilutähtiä sekä tunnettuja eläinhahmoja, kuten Onni Orava, Apsi Apina ja Ville Viking.” kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaavan Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Samuli Kansa.

Tapahtumaan tulee Eagle Junior Karting –rata, jossa ajotaitojaan pääsee testaamaan maksutta (kokorajoitus n. 120-150 cm). Tapahtumassa voi ajella myös polkuautoilla.

Hevosten ystäville tarjolla on talutusratsastusta ja keppihevosesterata.

Päivän aikana 2WBMX:n ajajat esittävät taitavia street- sekä flatland -temppuja BMX-pyörillä. Ajajat ovat BMX freestylen SM-mitalisteja ja siten Suomen huippuja alallaan.

Tapahtuma-alueelle rakennettavalla radalla Parkour-ohjaajat esittelevät taituruuttaan sekä opastavat yleisöä lajin saloihin.

Näytteilleasettajat esittelevät toimintaansa pysäköintialueella ja ilahduttavat kaiken ikäistä yleisöä erilaisilla kilpailuilla, tarjouksilla sekä yllättävillä tempauksilla. Viranomaisetkin ovat lupautuneet esittämään näytöksiä työtehtävien salliessa.

Tänä vuonna tapahtuma-alue on sijoitettu niin, että parkkihalliin ja Prisman taakse ajaminen sujuu normaaliin tapaan.

Tapahtuma Facebookissa: Sutela Action