Fashion Night 9.-10.9.2016 Kotkan keskustassa

Kaupunkitapahtuma Fashion Night valtaa Kotkan keskustan jo yhdeksännen kerran. Ohjelmassa mm. muotinäytöksiä, mallikilpailu, korkkarijuoksukilpailu ja Danny & D'Voices -konsertti.

Tervetuloa tutustumaan upeaan syksyn muotiin ja nauttimaan hienosta ohjelmasta!

OHJELMA

Perjantai 9.9.2016

Klo 14-21 Model Hunt-2016 kansainvälinen casting/koekuvaus uusille kasvoille

klo 18 FASHION NIGHT -AVAJAISET Kotkan kauppatori

klo 1830 Karhulan Läntinen soittokunta Kotkan kauppatori

klo 19 SUPERMODEL INTERNATIONAL 2016 –mallikilpailu & Fashion Show Kauppakeskus Pasaati

klo 1930 Neemu & Rupert Kotkan kauppatori 

klo 20 SUPERMODEL INTERNATIONAL 2016 –mallikilpailun finaali Kauppakeskus Pasaati

VESALA Amarillo Kotka


Lauantai 10.9.2016

klo 10-14 FASHION-KIRPPIS Kotkan kauppatori (säävaraus)

klo 11 MUODIN VUOSIKYMMENET FASHION SHOW juontajana Vappu Pimiä Kauppakeskus Pasaati

klo 1130 #MUNKOTKA-valokuvakilpailun voittajan julkaisu, valokuvaaja Jere Hietalan haastattelu Kauppakeskus Pasaati

klo 12 Korkkarijuoksu & leuanvetokilpailu yhteistyössä Hyväntuulen Kuntoklubi Kotkan kauppatori

klo 1230 Scandinavian Hunks & Babes Kotkan kauppatori

klo 13 Saturday Night Fever - Lauantai-illan huumaa Kotkan Kaupunginteatteri

klo 14 TREND SHOW SYKSY 2016 juontajana Vappu Pimiä Kauppakeskus Pasaati

klo 1430 Showtanssiryhmä NEMESIS Kotkan kauppatori

klo 15 DANNY & D’Voices Kotkan kauppatori 

klo 16 Stella Christine Kotkan kauppatori

klo 18 Saturday Night Fever - Lauantai-illan huumaa Kotkan Kaupunginteatteri

klo 21 Saturday Night Fever –jatkobileet Players Sports Bar

 

Muutokset mahdollisia.

#munkotka-valokuvakilpailu

Kotkan Kauppatie ry järjestää #munkotka-valokuvakilpailun osana 10-vuotisjuhlavuottaan. Kilpailun avulla halutaan järjestää kotkalaisille sekä vieraileville turisteille mahdollisuus nähdä Kotkaa myös ”toisten silmin”. Tarkoituksena on tuoda esille Kotkasta positiivista ja persoonallista näkökulmaaVoittajakuvan valintaan osallistuu yleisöäänien lisäksi tuomaristo, jossa jäseninä on mm. valokuvaaja Sofia Virtanen, Kotkan Kauppatie ry:n toiminnanjohtaja Samuli Kansa ja maineikas kotkalainen valokuvaaja Jere Hietala. Puheenjohtajana tuomaristossa toimii Sofia Virtanen, joka on ollut suunnittelemassa kilpailua.

Tutustu kilpailun sääntöihin ja osallistu!

#munkotka-valokuvakilpailun säännöt

1. #munkotka-valokuvakilpailun järjestää Kotkan Kauppatie ry (myöhemmin järjestäjä). Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin positiivisia asioita Kotkasta kotkalaisten silmin. Kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun yhdellä kuvalla. Voittajakuva valitaan tuomariston ja yleisöäänien perusteella. Tuomariston puheenjohtajana toimii valokuvaaja Sofia Virtanen.

2. Kilpailuun voi osallistua 20.5.-10.8.2016 välisenä aikana (osallistumisaikaa on jatkettu).

3. Kilpailukuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. Alle 18-vuotiailta kuvissa esiintyviltä pitää olla vanhempien suostumus. Kuva ei saa rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sopimattomat kuvat.

4. Kilpailukuva lähetään sähköpostilla osoitteeseen munkotka(@)kotkankauppatie.fi. Viestin aiheeksi tulee kirjoittaa #munkotka ja viestiosaan kuvan nimi, kuvaajan nimi, puhelinnumero ja osoitetiedot.

5. Kilpailukuvat tulee lähettää JPEG-muodossa matalaresoluutiokuvina (pitkä sivu 1600 pikseliä, resoluutio 72 dpi). Järjestäjä pyytää tarvittaessa näyttelyyn valituista kuvista korkearesoluutiokuvat.

6. Tuomariston ja yleisöäänestyksen suosikkikuvista järjestetään näyttely 10.9.2016 alkaen. Näyttelyyn valittujen kuvien kuvaajilta pyydetään erikseen kirjallinen kuvaus kilpailukuvastaan näyttelyyn.   

7. Kilpailun järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia omassa viestinnässään (internet, mainonta, sosiaalinen media jne.) ja näyttelyssä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

8. Kilpailun voittaja selviää tuomariston ja yleisöäänestyksen äänien perusteella. Yleisöäänestyksen äänet vastaavat yhtä tuomariääntä. Yleisöäänestys on #munkotka Facebook-sivuilla 20.8.2016 asti. Voittajakuva julkaistaan 9.-10.9.2016 Fashion NIght –tapahtuman yhteydessä.

9. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi 200 euron lahjakortin valitsemaansa Kotkan Kauppatie ry:n jäsenyritykseen. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi ja se tulee lunastaa vuoden 2016 aikana. Yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan Kotkan Kauppatien netti- ja facebook-sivuilla.

10. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista ongelmista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen.

Nämä kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Lähettämällä kuvan sähköpostitse #munkotka-otsikolla kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

11. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Kotkan Kauppatie ry
Sähköposti: info(@)kotkankauppatie.fi
www-osoite: http://www.kotkankauppatie.fi/

Rekisterin tietosisältö: Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot ja valokuva.

Tietolähteet:
Kilpailuosoitteeseen lähetetyt #munkotka-otsikolla saapuneet sähköpostit.

Rekisterin tarkoitus:
Tietoja käytetään Kotkan Kauppatie ry:n #munkotka-valokuvakilpailussa: voittajalle ja näyttelyyn päässeiden osallistujien tiedottaminen.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Samuli Kansa Kauppatien toiminnanjohtajaksi

41-vuotias kotkalainen Samuli Kansa on Kotkan Kauppatie ry:n uusi toiminnanjohtaja. Kauppatien hallitus valitsi Kansan 23 hakijasta, joista haastateltiin 10.

”Haimme tehtävään reipasta, aktiivista ja yrittäjähenkistä moniosaajaa ja Samuli Kansa osoittautui tällaiseksi. Hän on hyvin varma, päättäväinen ja asenne on kohdallaan. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta ja laajat yhteistyöverkostot”, Kauppatien hallituksen puheenjohtaja Kirsi Tuomala luonnehtii.

Samuli Kansa on toiminut 15 vuotta kaupan alalla yrittäjänä sekä esimiehenä myynti- ja myynninjohtamistehtävissä. Hän on suorittanut kaupan esimiehen erikoisammattitutkinnon. 

Tällä hetkellä Kansa työskentelee Kymenlaakson Osuuskaupassa ravintola Playersin esimiestehtävissä.

Hän aloittaa työnsä Kauppatien toiminnanjohtajana 2. toukokuuta.

Pelastetaan yhdessä KTP Basket!

PALLO KORIIN

Kotkan Kauppatie ry ja Kaupunkilehti Ankkuri järjestävät haastekampanjan kotkalaisen koripallon puolesta. 10 vuotta täyttävälle Kauppatielle on erityisen tärkeää kaupungin säilyminen elinvoimaisena ja viihtyisänä kaikin tavoin. SM-tasolla pelaava, perikotkalainen koripallojoukkue KTP Basket on yksi kaupunkimme vetovoimatekijöistä. 

Ota haaste vastaan!

Vastaa haasteeseen lunastamalla itsellesi 90 euron hintainen kannatusosake ja haasta mukaan henkilö, yritys tai yhteisö. Ohjeet kannatusosakkeen lunastamisesta löydät  www.ktpbasket.fi. Ilmoitus haasteen vastaanottamisesta ja mukaan haastetuista tulee lähettää petri.piipari@ankkurilehti.fi, otsikolla "Haastekampanja". 

Osakkeen lunastaneet löytyvät osoitteesta: www.ktpbasket.fi ja haasteet Kaupunkilehti Ankkurista.

Ensimmäiset haasteet:

Kotkan Kauppatie ry ottaa haasteen vastaan ja haastaa mukaan kaikki Kotkan kaupallisissa keskustoissa toimivat yrittäjät.

Kirsi Tuomala ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan: Pyroll Oy/Reino Uusitalo, Jukka Saastamoisen Oy, Star Brite/ Keijo Lahtinen, Eijamo Ky/ Janne Eijamo, Kymdata Oy/Jyrki Metsola sekä Parttia Oy/ Teppo Sainio. 

Sari Puhilas ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan: Tanssikoulu Vikman/ Katri ja Mikko Vikmanin, Kotkan Kiinteistöpalvelu/ Mikko Pirisen sekä Minna Grenin ja Inka Setälän.

Anne Sjögren ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Kotkan seudun yrittäjänaiset ry:n hallituksen, Terhi Kuneliuksen, Kave Minipoikien valmentajat ja KTP Mikropojat -07 valmentajat.

Marko Sinkkonen ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Juha Korhosen (OP), Hannu Huostilan (Handelsbanken) ja Vesa Artimaan (Nordea).

Petri Piipari ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Ankkurin urheiluasiantuntijat Harri Mannosen, Kimmo Muttilaisen ja valokuvaaja Pekka Vainion. 

Etsimme uutta toiminnanjohtajaa

Kotkan Kauppatie ry hakee

TOIMINNANJOHTAJAA

Oletko sinä loistava tyyppi? Etsimme keskustakehitysyhdistykselle energistä ja yrittäjähenkistä toiminnanjohtajaa. Olet ulospäin suuntautunut, markkinointihenkinen ja omat hyvät sosiaaliset sekä kirjalliset taidot. Toiminnanjohtajana vastaat yhdistyksen hallinnosta, tapahtumatuotannosta, jäsenten yhteistoiminnasta ja jäsenhankinnasta.

Olet mukana rakentamassa Kotkan kaupunkikeskustojen ja kaupallisten keskusten elinvoimaisuutta ja viihtyisyyttä yhdessä elinkeinoelämän, kaupungin, asukkaiden ja kiinteistönomistajien kanssa.

www.kotkankauppatie.fi

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköisesti 6.3. mennessä hallituksen puheenjohtaja Kirsi Tuomalalle kirsi.tuomala@bauermedia.fi.

Ilmoittaudu mukaan Keskustan Meripäiväliikkeet -kampanjaan!

Ilmoita yrityksesi mukaan Keskustan Meripäiväliikkeeksi! Kotkan Meripäivät ovat Suomen suurin merikarnevaali, joka kerää vuosittain 200 000 kävijää neljän päivän ajaksi Kotkaan. Meripäiväliikkeet-kampanja tuo esille Kotkan keskustan runsasta palvelutarjontaa ja erikoisliikkeitä. Kampanja-aika on 18.7. – 31.7.2016.

OSALLISTUMINEN
Maksutonta. Mukaan voivat ilmoittautua kaikki Kotkansaarella toimivat liikkeet. Meripäiväliikkeet ovat avoinna Meripäivien aikana to-pe klo 19 ja la klo 15 asti. Kampanja toteutetaan, kun 15 liikettä ilmoittautuu mukaan. Ilmoittautumiset 15.4 mennessä.

TEHDÄÄN KAMPANJA YHDESSÄ
Meripäiväliikkeet-kampanja on tarkoitus kehittää valmiiksi yhdessä mukaan lähtevien yritysten kanssa. Kampanja voi sisältää liikkeiden halutessa maksullisia lisäosia kuten yhteistä mediamainontaa, myymäläsomisteita jne.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Meripäiväliikkeet kampanjan toteuttavat yhteistyössä keskustan liikkeiden kanssa Kotkan Kauppatie ry ja Kotkan Meripäivät. Tilaa kampanjaesite info@kotkankauppatie.fi,
044-344 0182.

 

Puotipäivät saa jatkoa

Viime vuonna ensikertaa järjestetty Puotipäivät -kampanja saa jatkoa lokakuussa 2016. Yli odotusten onnistunut kampanja osoittaa yhteisöllisen tekemisen voiman. Kampanjaan osallistui yli 30 kivijalkayritystä ympäri Kotkaa. 

Puotipäivät on kotkalaisten kivijalkayritysten oma kampanjakuukausi, jonka aikana halutamme rohkaista tustumaan paikallisiin kivijalkayrityksiin ja yrittäjiin. Poikkea puodissa, tee löytöjä, tutustu  monipuoliseen tarjontaan ja palveluihin, seikkaile ympäri Kotkaa ja ihastu paikallisesti! 

Ollaan ylpeitä Kotkasta! Ympäristö, asukkaat ja paikalliset yritykset tekevät kaupungistamme uniikin. Kivijalkayrityksillä, kahviloilla ja ravintoloilla on erityisen tärkeä rooli kaupunkikulttuurin kehittymisessä.  

Kansallisen kaupunkipuiston avajaiset 6.6.2016

Kotkassa sijaitsee yksi Suomen kahdeksasta kansallisesta kaupunkipuistoista. Erityisiä vahvuuksi ovat joki- ja meriluonto sekä teolliseen kehitykseen ja linnoitus- ja puolustushistoriaan kuuluva rakennusperintö. Kaupunkipuistoon kuuluu merialueita ja saaristoa, keskustan upeita puistoja ja rakennettuja kortteleita sekä Kymijoen rantoja.  Alueen laajuus on noin 2400 hehtaaria. Kaupunkipuiston avajaisia juhlitaan 6.6.2016

Kotkan Kauppatie ry 10 vuotta!

Kotkan Kauppatie ry juhlii tänä vuonna 10 vuotisjuhlia. Juhlavuoden kunniaksi tulemme järjestämään vuoden aikana tempauksia ja tapahtumia, pieniä ja suuria. Malja 10-vuotiaalle Kauppatielle nostetaan 7.4. Kevätkokouksen yhteydessä. Kotkan Kauppatie ry kehittää Kotkan kaupunkikeskustojen ja kaupallisten keskusten elinvoimaa, vetovoimaisuutta ja viihtyisyyttä. 

Teemme työtä Kotkan keskustojen,
yritysten ja ihmisten hyväksi. 

 

Kauppojen aukioloajat vapautuivat

Kauppojen, partureiden ja kampaamojen aukiolot vapautuivat vuoden alusta. Vähittäiskaupat saavat itse päättää tammikuun alusta alkaen, milloin ne pitävät ovensa auki. Tämä tarkoittaa, että kaupat voivat halutessaan pitää ovet avoinna 24/7.

Valtaosa suurista ruokakaupoista on kuitenkin vielä uudenvuoden päivänä kiinni, sillä ne eivät ole ehtineet järjestää henkilökunnan työvuoroja uusien aukioloaikojen mukaisiksi. Eduskunta hyväksyi liikeaikalain kumoamisen joulukuun puolivälissä. Kaupan alan selvitysten mukaan toiveet ja tarpeet pidemmille aukioloajoille vaihtelevat paljon ympäri Suomen. HS