Valmistaudu juhlahumuun ja tulevaan kesään!

Nyt viimeistään on aika herätä talviunilta ja kiillottaa kaupallinen peitsi tulevaa superkesää varten.

Nyt on meidän aikamme pukea kaupunki juhla-asuun superviikoksi 10.-17.7.2017, jolloin The Tall Ships Races 2017 Kotka –tapahtuma on yhtäaikaisesti Kotkan Meripäivien kanssa. Superviikko tuo mukanaan myös lisää turisteja Kotkan seudulle, kun Kotkan satamaan saapuu yhteensä kolme risteilijää maanantaina 10.7. ja 17.7. Viikon aikana kaupunkiin odotetaan yli 300 000 tapahtumakävijää ja risteilyvierasta, joiden taloudellinen kokonaisvaikutus on arvioita n. 10 miljoonaa euroa.

Yrittäjä, tämä on just sulle!

Viikon yhteiseksi nimittäjäksi on valittu #enjoykotka, jonka avulla pyritään kertomaan kansainvälisille ja kotimaisille vieraille, kuinka nauttia parhaiten Kotkan hienosta tarjonnasta.  #enjoykotka nimitystä käytetään markkinoinnissa ja somisteissa kampanjoiden aikana yhteisenä nimittäjänä. Superviikkoa varten on luotu erilaisia markkinointipaketteja jotka ovat kätevästi tilattavissa Kotkan Kauppatien kautta. Osaan paketeista sisältyy lippuja lauantaina 15.7. järjestettävään kansijuhlaan.

Tutustu ja tilaa #enjoykotka-paketit kätevästi netistä! Tilaa heti tai kuitenkin viimeistään 17.5.2017. Näin varmistat mukanaolosi näyttäväsi. Materiaalit on suunniteltu siten, että niitä voi käyttää jatkossa yhteisissä sekä omissa kampanjoissa ja ne kestävät aikaa.

muistatilata170517.jpg

Markkinoinnista kaikki irti

Kaupunkilehti Ankkuri toimittaa kansainvälisen liitteen, joka esittelee suomeksi ja englanniksi Kotkan–Haminan ja Loviisan seudun matkailutarjontaa, ihmisiä ja nähtävyyksiä. 

Ankkurin ”The Anchor – International Edition” ilmestyy heinäkuussa kahdesti samanlaisena painoksena ja neljännen risteilijän tullessa syyskuussa päivitettynä. Lehti jaetaan seudulle luukkujakeluna sekä laivoihin ja kaikille Kotkaan rantautuville risteilyvieraille.

Kotkan Kauppatie ry on neuvotellut lisäksi erilaisia näkyvyys- ja kuuluvuuspaketteja printtiin sekä radioon erinomaisilla yhteistyöhinnoilla. Mediapaketit tilataan suoraan yhteistyökumppaneilta joiden yhteystiedot löydät Kotkan Kauppatien esityksestä.

 

Näyttävää syntyy ainoastaan tekemällä

 Lahden yrittäjät olivat erityisen ylpeitä siitä, kuinka valtaosa kaupungin yrittäjistä osallistui yhteiseen kisahuumaan koristelemalla liikkeensä ja katukuvan. Lahti hoiti MM-kisat upeasti, eiköhän laiteta myös meille yhtä hieno juhla-asu. Ohessa on kuvia Lahden yritysten toteutuksesta.