Back to All Events

Laskiaistiistai Sapokassa - koko perheen tapahtuma

  • Kotkan Kauppatie ry 2 Sapokankatu Kotka, Kymenlaakso, 48100 Finland (map)

LASKIAISTIISTAINA SAPOKASSA TAPAHTUU!

Kotkan Rakkausviikon ohjelmassa on Kotkan Kauppatie ry:n järjestämä koko perheen laskiaistapahtuma Sapokassa 13.2. klo 12-18.

Sapokan torilla järjestetään laskiaistiistaina tapahtuma, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Tapahtumaan saapuu pyhtääläisen Kiertävän Farmin eläimiä klo 14-18, mm. aasi, lampaita. kaneja ja koira. Lapsille on luvassa maksutonta poniratsastusta.

Maretariumin maskotti Hanna Hauki on kävijöiden halittavana tunnin välein. Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamin luonto-ohjaajaopiskelijat järjestävät lapsille ohjelmaa klo 12-18, muun muassa keppihevosradan. Kannattaa siis ottaa keppari kainaloon ja saapua paikalle!

Hyvinvointikeskus Huuma ohjaa Vaunu-jumpan klo 14.00. Ohjaajana toimii Vuoden positiivisin kotkalainen Anne Puranen. Jumppaan voi osallistua ilman vaunujakin.

Someron Säästöpankki asiantuntijoineen on tavattavissa tapahtumassa ja 50:lle ensimmäiselle on jaossa liukuri.

Sapokassa on myynnissä niin suolaisia kuin makeita herkkuja; laskiaispullia, kakkuja, hernekeittoa, makkaraa, vaahtokarkkeja ja tietenkin kuumia juomia; mehua ja kaakaota Merisydän Cafeen, FC KTP Junioreiden ja Bistro V. -pop upin toimesta. Sapokan torille tulee myös laku- ja karkkimyyjä sekä hillojen, mehujen ja eri säilykkeiden myyjä.

Aikataulu:
Ekamin ohjelma klo 12-18
Hanna Hauki klo 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30
Kiertävän Farmin eläimet klo 14-18
Ponitalutus klo 14-18
Vaunu-jumppaa klo 14

Säävaraus, ohjelma saattaa muuttua.

Later Event: March 15
YHEN ILLAN JUTTU