Back to All Events

Harrastusten tori

  • Kotkan kauppatori 2 Kustaankatu Kotka, Kymenlaakso, 48100 Finland (map)

HARRASTUSTEN TORI 15.6. KOTKAN KAUPPATORILLA

Kotkan Kauppatie ry järjestää lauantaina 15.6. klo 10–16 harrastusten toritapahtuman Kotkan kauppatorilla. Harrastusten torille kokoontuu eri toimijoita esittelemään omaa harrastustoimintaansa ja tutustuttaa mahdollisia uusia harrastajia lajien pariin. Harrastus voi olla mitä tahansa esimerkiksi liikunnan, käsitöiden tai vaikkapa musiikin parista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vauvasta vaariin. Päivän tarkoituksena on jakaa harrastamisen ilosanomaa.

Kotkassa on todella runsaasti eri harrastusmahdollisuuksia ja Kauppatieltä toivotaankin, että eri lajien harrastajat lähtisivät matalalla kynnyksellä mukaan esittelemään toimintaansa ja näin saataisiin yhdessä aikaan monipuolinen ja toiminnallinen kesäpäivä kauppatorille. Mukaan toivotaan niin pieniä kuin suuriakin seuroja, yhdistyksiä ja yrityksiä.

Tapahtuman osallistumismaksu on 30 euroa + alv ja se sisältää tarvittavan tilan torilta ja mahdollisuuden puheenvuoroon torilavalla. Kauppatie ry hoitaa tapahtuman markkinoinnin ja juontamisen tapahtumapäivänä.

Tapahtumaan on ilmoittautunut hyvin monenlaisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavia seuroja ja yhdistyksiä. Päivän aikana päästään tutustumaan eri harrastusmahdollisuuksiin niin maalla, merellä kuin ilmassa.

Toimintaansa ovat esittelemässä muun muassa Kotkan Meripelastusseura, Kotkan seniorit sekä Karhulan ilmailukerho. Ohjelmassa on muun muassa ilma-akrobatia-esitys ja purjelentokoneen kokoamista.  TÄÄLLÄ pääset tutustumaan jo ilmoittautuneisiin seuroihin ja yhdistyksiin.

Mukaan mahtuu vielä toimijoita. Mikäli sinulla heräsi kiinnostus tulla esittelemään omaa toimintaasi, lisätietoja ja ilmoittautumiset p. 044-248 0179 tai sähköpostilla: toimisto@kotkankauppatie.fi.

 NÄHDÄÄN HARRASTUSTEN TORILLA KESÄKUUSSA!

Earlier Event: May 18
Kotkan Kesänavaus 2024