Pelastetaan yhdessä KTP Basket!

PALLO KORIIN

Kotkan Kauppatie ry ja Kaupunkilehti Ankkuri järjestävät haastekampanjan kotkalaisen koripallon puolesta. 10 vuotta täyttävälle Kauppatielle on erityisen tärkeää kaupungin säilyminen elinvoimaisena ja viihtyisänä kaikin tavoin. SM-tasolla pelaava, perikotkalainen koripallojoukkue KTP Basket on yksi kaupunkimme vetovoimatekijöistä. 

Ota haaste vastaan!

Vastaa haasteeseen lunastamalla itsellesi 90 euron hintainen kannatusosake ja haasta mukaan henkilö, yritys tai yhteisö. Ohjeet kannatusosakkeen lunastamisesta löydät  www.ktpbasket.fi. Ilmoitus haasteen vastaanottamisesta ja mukaan haastetuista tulee lähettää petri.piipari@ankkurilehti.fi, otsikolla "Haastekampanja". 

Osakkeen lunastaneet löytyvät osoitteesta: www.ktpbasket.fi ja haasteet Kaupunkilehti Ankkurista.

Ensimmäiset haasteet:

Kotkan Kauppatie ry ottaa haasteen vastaan ja haastaa mukaan kaikki Kotkan kaupallisissa keskustoissa toimivat yrittäjät.

Kirsi Tuomala ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan: Pyroll Oy/Reino Uusitalo, Jukka Saastamoisen Oy, Star Brite/ Keijo Lahtinen, Eijamo Ky/ Janne Eijamo, Kymdata Oy/Jyrki Metsola sekä Parttia Oy/ Teppo Sainio. 

Sari Puhilas ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan: Tanssikoulu Vikman/ Katri ja Mikko Vikmanin, Kotkan Kiinteistöpalvelu/ Mikko Pirisen sekä Minna Grenin ja Inka Setälän.

Anne Sjögren ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Kotkan seudun yrittäjänaiset ry:n hallituksen, Terhi Kuneliuksen, Kave Minipoikien valmentajat ja KTP Mikropojat -07 valmentajat.

Marko Sinkkonen ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Juha Korhosen (OP), Hannu Huostilan (Handelsbanken) ja Vesa Artimaan (Nordea).

Petri Piipari ottaa osaa haastekampanjaan ja haastaa mukaan Ankkurin urheiluasiantuntijat Harri Mannosen, Kimmo Muttilaisen ja valokuvaaja Pekka Vainion.