HARRASTUSTEN TORI 15.6. KOTKAN KAUPPATORILLA

 

HARRASTUSTEN TORILLA 15.6. TUTUSTUTAAN ERI HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIIN

Kotkan Kauppatie ry järjestää lauantaina 15.6. klo 10–16 HARRASTUSTEN TORI-tapahtuman Kotkan kauppatorilla. Harrastusten torille kokoontuu eri lajien toimijoita esittelemään omaa harrastustoimintaansa ja tutustuttaa mahdollisia uusia harrastajia lajien pariin. Päivän tarkoituksena on jakaa harrastamisen ja liikunnan ilosanomaa kaikille. Tapahtuma on kaikille avoin ja tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Kotkassa on todella runsaasti eri harrastusmahdollisuuksia ja Kauppatieltä toivotaankin, että eri lajien harrastajat lähtisivät matalalla kynnyksellä mukaan esittelemään toimintaansa ja näin saataisiin yhdessä aikaan monipuolinen ja toiminnallinen kesäpäivä kauppatorille. Harrastuksesi voi olla esimerkiksi liikunnan, musiikin tai kädentaitojen parista, lajilla ei ole väliä.  Mukaan toivotaan niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä, seuroja ja yhdistyksiä.

Mukaan mahtuu vielä toimijoita. Mikäli sinulla heräsi kiinnostus tulla esittelemään omaa toimintaasi, otathan yhteyttä sähköpostitse:  toimisto@kotkankauppatie.fi

Osallistumismaksu tapahtumaan on 30 euroa + alv. Osallistumismaksu sisältää tarvittavan tilan torilta ja mahdollisuuden puheenvuoroon torilavalla. Kauppatie ry hoitaa tapahtuman markkinoinnin ja juontamisen tapahtumapäivänä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Jenni Tuomala p.044 248 0179 tai toimisto@kotkankauppatie.fi