YHEN ILLAN JUTTU 15.3.

YHEN ILLAN JUTUSSA 15.3. MONIPUOLISTA OHJELMAA YMPÄRI KAUPUNKIA

 

Kotkan Kauppatie ry koordinoi perjantaista Yhen illan juttua. Tempauksen ideana on, että yritykset ja eri toimijat tekevät normaalista poikkeavaa ohjelmaa yhden illan ajan. Erikoisilla jutuilla saadaan ihmisiä liikkeelle ja tutustumaan kaupungin tarjontaan. Yhen illan juttu on lähtöisin Lahdesta ja monet kaupunkikeskustojen kehittämisyhdistykset ovat ottaneet idean käyttöönsä. Yritykset voivat hassutella ja tehdä asioita, mitkä eivät normaalisti heidän konseptiinsa sovi. Yhden taianomaisen illan ajan kaikki on mahdollista ja sopivaa.

Kotkassa nyt toista kertaa järjestettävään tempaukseen lähti tänä vuonna mukaan 24 toimijaa eri aloilta. Yrittäjien mielestä idea on hauska ja tempaus piristää mukavasti muuten niin harmaata maaliskuuta.

Viime vuoden tapahtumasta saatu palaute oli positiivista. Suurelle osalle osallistuneista jäsenyrityksistä tapahtuma oli menestys, ja väkeä vieraili yrityksissä normaalia perjantai-iltaa runsaammin. Yhen illan juttu innosti myös uusia asiakkaita vierailemaan yrityksissä. Kävijäkyselyyn vastanneet asiakkaat taas kehuivat erityisesti livemusiikkia, herkkutarjontaa sekä iloista ihmisvilinää.

Tämän vuoden Yhen illan ohjelmassa on muun muassa livemusiikin kanssa mahdollisuus laulaa karaokea, leivosbingo, kässäkerho, blind paintingiä sekä ilmakitaran soiton mestaruuskisat. Hurjimmat kävijät voivat saada ilmaisen Einstein tatuoinnin taikka ajattaa itselleen kaljun.  Perjantaina kannattaa ottaa mukaan hieman seikkailumieltä ja suunnata keskustoihin nauttimaan erikoisemmasta ohjelmasta, kannustaa Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Niina Härkönen.

 

Tutustu koko ohjelmaan: https://www.kotkankauppatie.fi/new-events-1/yhenillanjuttu2024