Puotipäivät

Puotipäivät – Ihastu paikalliseen!

 

Puotipäivät-kampanjaa vietetään Kotkassa viidettä kertaa. Kampanja on voimassa 29.-14.10.2018. Mukana on tälläkin kertaa mukava määrä yrityksiä eri puolilta Kotkaa.

Nyt viimeistään kannattaa tutustua Puotipäivät-liikkeisiin, sillä osallistuvissa liikkeissä voi osallistua yli 30 erinomaisen Puotipäivien lahjakortti-ja tuotepalkinnon arvontaan sekä monipuolisiin Puotipäivät tarjouksiin.

 Kaikki osallistuvat liikkeet löytyvät Puotipäivät-sivulta, www.puotipaivat.fi. Puotipäivät löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/puotipaivat ja Instagramista kotkanpuotipaivat.

Kampanjan tärkeimpänä teemana on Ihastu paikalliseen! Kampanjan positiivisella viestillä halutaan pitää yllä kaupunkimme positiivista virettä. Kampanjan keskeisiä tavoitteita ovat positiivinen vuorovaikutus yrittäjien ja kaupunkilaisten välillä, sekä meidän upean kaupungin moninaisuuden korostaminen yritysten näkökulmasta.

Kotkan Kauppatien toiminnanjohtaja Samuli Kansa kertoo, että viidettä kertaa järjestettävää kampanjaa osataan jo odottaa innolla! Kaupunkilaiset tuntuvat arvostavan kivijalkakauppaa ja pitävät tärkeänä monipuolisen tarjonnan säilymistä katukuvassa kaupunkikuvaa elävöittämässä. Kansa muistuttaa kuitenkin kaupunkilaisia siitä, että kaupan virikkeellisyys riippuu meistä itsestämme. Kivijalkakaupan palveluiden käyttäminen on elinehto ja mitä pienemmästä paikkakunnasta on kyse, sitä tärkeämpää jokaisen on kantaa kortensa kekoon asioimalla kivijalkakaupoissa. Tärkeää on myös antaa palautetta yrittäjille rakentavasti, näin he pystyvät kehittämään palveluitaan asiakkaiden haluamaan suuntaan ja näin pystytään pitämään rikas tarjonta monipuolisia yrityksiä kaupunkimme elinvoimaisuuden edistäjinä.

Hyvänä esimerkkinä paikallisesta palvelusta voidaan pitää, kun lähikauppiaalle esittää toiveen uudesta tuotteesta ja toive tulee toteutettua, tai kun tutuksi tullut kahvilanpitäjä tietää jo tullessa asiakkaan lempituotteen ja valmistaa sen täydellisenä, juuri kuten sen haluat. Henkilökohtaista palvelua antavat kauneudenhoitoyrittäjät ja kampaajat oppivat tuntemaan asiakkaansa hyvin ja rakentavat luottamuksellisen asiakassuhteen, joka kestää parhaimmillaan vuosikymmeniä. On myös mukavaa ja mieltä lämmittävää, kun tuttu kauppias oppii tuntemaan jopa nimeltä ja voidaan aina tavatessa vaihtaa kuulumisia. Hyvä esimerkki on myös, kun vaatekauppias tietää kokosi ja oppii tuntemaan tyylisi, saat luonnollisesti myös henkilökohtaisempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Puotipäivät-liikkeet ja Kotkan Kauppatie ry toivottavat kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi ostoksille paikallisiin liikkeisiin!

 

Ihastu paikalliseen!